Kerst 2018De Stichting Vrienden van Izvor organiseert in december weer de jaarlijkse kerstworkshops. De opbrengst hiervan is bestemd voor het nieuw te starten kinderproject van Elles van der Beek in Roemenië. Het gaat daarbij om een kleinschalige woonvorm waarin hopelijk nog dit jaar 6 verlaten Roemeense kinderen een warm en liefdevol thuis zullen gaan krijgen. De voorbereidingen voor het project zijn bijna afgerond. Meer hierover leest u op de website www.vriendenvanizvor.nl onder de kolom ‘nieuwsbrieven’.

De workshops worden dit jaar gehouden in de grote zaal op de begane grond van de Schakel te Wezep. Onder de deskundige leiding van Seine Schuurhuis kunt u een prachtig kerststuk gaan maken. De kosten zijn € 15,00 per persoon. U heeft de keuze uit drie mogelijkheden:

  • Dinsdag 18 december 19.30 uur
  • Woensdag 19 december 9.30 uur of 13.30 uur

 Opgave vooraf is noodzakelijk. Dit kan via

  • Jetske van Loo → 06-10300854 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Nelie Wolfsen → 0525-632428 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag uw eigen mesje, snoeischaar, tangetje en schaal voor het opmaken meenemen. Voor vers groen wordt gezorgd.