Wie zijn wij


De stichting Vrienden van Izvor bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten voor de Roemeense (stichting) Fundatia Izvor. Binnen deze stichting verlenen Elles van der Beek en Erica Hijkoop humanitaire hulp inRoemenië in de vorm van kleinschalige projecten.
Onze basis is te vinden in Wezep - Hattemerbroek, waar Elles is opgegroeid. De huidige stichting Vrienden van Izvor is een voortzetting van het vroegere 'Thuisfront Elles van der Beek', wat in 2014 haar twintigjarige bestaan vierde.
Op deze site worden ook berichten geplaatst van zusterorganisaties die zich inzetten voor 'Fundatia Izvor'.


Wat doen wij zoal:


De verzorging van publiciteit / bekendheid door het organiseren van informatie-avonden, geven van presentaties op scholen/clubs etc.
Het verspreiden van nieuwsbrieven, flyers en het versturen van persberichten richting (lokale) kerken en media. Natuurlijk ook de plaatsing van nieuws op onze eigen website, facebook en twitter-pagina.
Jaarlijks staan wij met een marktkraam  op de Schapenmarkt in Oldebroek. Wij organiseren (creatieve) workshops en transporten met hulpgoederen richting Roemenië. In de maand april/mei reist doorgaans een groep harde werkers richting Elles en Erica om daar onderhouds werkzaamheden uit te voeren in de kinderboerderij en eventueel aan de andere gebouwen.

Financieel verslag 2019........Klik hier !                    Beleidsplan lezen........Klik hier !