Home Events Speciale diaconale collecte Vredeskerk/Hoeksteen/Dorpskerk

Speciale diaconale collecte Vredeskerk/Hoeksteen/Dorpskerk

10 januari 2021 : speciale diaconale collecte Vredeskerk/Hoeksteen/Dorpskerk

Kerken collecteren voor Izvor
Het jaar 2020 is voor de projecten van Elles en Erica een zwaar jaar geweest. De impact van Covid-19 was (en is) erg groot. Emotioneel, maar zeker ook financieel gezien heeft Covid-19 een zware tol geëist. Verlies van inkomsten doordat geen nieuwe bewoners opgenomen konden worden. Veel extra kosten voor o.a. beschermings- en desinfectiemiddelen, nu al opgelopen tot meer dan € 12.000,-. Inkomsten uit de kinderboerderij vielen door de sluiting volledig weg. In Roemenië geen overheidssteun zoals in Nederland.

De gezamenlijke diaconieën van de Dorpskerk, Vredeskerk en Hoeksteen in Wezep hebben besloten om op zondag 10 januari 2020 in genoemde kerken een bijzondere diaconale collecte te houden voor de projecten van Elles en Erica. Om hen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd. Maar zeker ook om met elkaar deze lastige situatie voor Elles en Erica een stuk draaglijker te maken en ervoor te zorgen dat hun belangrijke werk ook in 2021 door kan gaan.

Als u de mogelijkheid heeft, wilt u dan meehelpen met een gulle gift? Maak dan een bedrag over op rekeningnummer NL11 RABO 0396 5352 75 van de Diaconie Hervormde Gemeente Wezep/Hattemerbroek, onder vermelding van: Diaconale collecte Vrienden van Izvor 10 januari 2021

Voor uw steun, op welke manier dan ook, HARTELIJK BEDANKT!!!

Datum

10 januari 2021
Expired!

Tijd

All Day

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest