In memoriam – Henk van Werven

Geschreven op:

14 april 2023

o

Nieuws

Volg ons op socialmedia

Henk van Werven

27 februari 1955        –         11 april 2023

Heel onverwachts is tijdens zijn werkzaamheden voor de Vrienden van Izvor door een tragisch ongeluk overleden onze zeer gewaardeerde vrijwilliger Henk van Werven.

Henk was sinds lange tijd onze vaste kracht waar wij altijd een beroep op konden doen. Hij behoorde tot de vaste groep klussers die ieder jaar in het Roemeense Iasi bij Elles van der Beek en Erica Hijkoop werkzaamheden verrichtte.

Henk was iemand die weinig aansporing nodig had. Daar zorgde hij door zijn enthousiasme zelf wel voor. Ieder jaar verheugde hij zich erop om weer aan de slag te gaan. Niet alleen daar was hij actief maar ook hier. Als er wat opgeknapt of gerepareerd moest worden konden wij altijd bij hem terecht. Een vrachtwagen regelen of hulp bij het laden…

Henk was er bij. Hij had 2 rechterhanden en niks was hem te gek. Henk was altijd goed gehumeurd. De lol die hij had bij zijn motivatie om wat voor een ander te kunnen en mogen doen straalde er vanaf. Wij zullen hem enorm gaan missen. Dat geldt ook voor Elles, Erica en hun bewoners maar uiteraard vooral voor Hennie, hun kinderen en kleinkinderen. Wij wensen hen heel veel sterkte toe.

Jaap van der Vegte,
namens het bestuur van de Vrienden van Izvor

Pin It on Pinterest

Share This