KERSTACTIE ‘Vrienden voor Izvor’

Geschreven op:

19 november 2020

o

Nieuws

Volg ons op socialmedia

Helaas zijn de gevolgen van de coronacrisis ook voor Elles en Erica in Roemenië goed merkbaar. Emotioneel maar zéker ook financieel is het voor hen een moeilijke tijd. De kinderboerderij gesloten i.v.m. corona. Flink oplopende kosten door de vertraging van de geplande verhuizing van bejaardencentrum ”Acasa”. Torenhoge kosten voor corona beschermingsmiddelen. Ook in Nederland is noodgedwongen een streep gezet door de geplande acties, met als gevolg teruglopende inkomsten. Het is daarom lastig om alle projecten door te laten draaien. Redenen genoeg om in actie te komen! Met uw hulp willen we dit jaar nog een mooi bedrag bijeenbrengen als steuntje in de rug voor Elles   en Erica. Helpt u mee?

Wat gaan we doen?

Alternatief voor de kerstworkshops

Helaas geen kerstworkshops dit jaar, maar wel een mooi alternatief! Op 14 en 15 december gaan Seine Schuurhuis, Alie Overkempe en Geertje Rozeboom op bestelling voor u een fraai kerststuk maken waarmee u in de donkere dagen uw huis kunt opfleuren. Dat is goed nieuws voor de minder creatieve mensen onder ons…. U kunt vooraf uw voorkeur aangeven door een keuze te maken uit de foto’s hieronder.   Uiteraard kan de uiteindelijke vormgeving iets afwijken van het voorbeeld op de foto.    

Kerststollen, appelcakes en kerstpakketten

De paasbrodenactie moest helaas afgeblazen worden, maar niet getreurd…. Binnenkort kunt u genieten van een overheerlijke kerststol of de populaire appelcake (12-13 pers). Ook kunt u een leuk kerstpakket (inclusief snijplank, zie foto) van Bakkerij Schuld bestellen. Lekker om zelf op te eten, maar ook erg leuk om weg te geven.  

Kerstster

Tenslotte kunt u het werk van Elles en Erica steunen door een prachtige houten kerstster te kopen. Deze ster kan ook mooi versierd worden met groen en/of lichtjes.  

Hoogte 40 cm (exclusief ophangkoordje), breedte 34 cm.

Wees er op tijd bij, want OP = OP!!!

Download hieronder het bestelformulier

Pin It on Pinterest

Share This