Klusreis en transport afgeblazen

Geschreven op:

1 mei 2020

o

Nieuws

Volg ons op socialmedia

Update 12 mei 2020 : De planning is om vanaf 13 mei a.s. de oplegger te laden met een beperkt aantal mensen i.v.m. corona. Het transport vertrekt op 21 mei a.s. aan het begin van de avond. Als alles naar wens verloopt kan op 25 mei worden gelost bij het nieuwe zorgcentrum. Het transport wordt uitgevoerd door de Stichting Humanitair Transport Oost Europa uit IJsselmuiden. De materialen die vervoerd zullen worden zijn bestemd voor het te verhuizen zorgcentrum van Erica, aangevuld met spullen voor Elles.

De afgelopen jaren vertrekt er telkens in de maand april een transport met hulpgoederen naar Roemenië. Kort daarna gaat een gemotiveerde groep klussers uit Wezep en Hattemerbroek naar Elles om allerlei bouw- en onderhoudswerkzaamheden op de projecten van Elles uit te voeren.

Helaas moesten als gevolg van de coronacrisis zowel het transport als de reis worden afgeblazen. Er zal nu bekeken moeten worden of dit op een later moment in het jaar alsnog doorgang kan vinden. Volgens de laatste berichten zijn er in de tweede helft van mei wellicht weer mogelijkheden voor een transport.

Pin It on Pinterest

Share This