Transport 2020

Geschreven op:

18 mei 2020

o

Nieuws

Volg ons op socialmedia

Update 25 mei 2020 : Inmiddels is de vracht veilig aangekomen bij Elles en Erica in Iasi.

Een trouwe groep mannen heeft geholpen bij het laden van de vrachtwagen. Corona of geen corona, de hulpverlening gaat door. Het transport vertrekt donderdag 21 mei 2020 ’s avonds. De aankomst in Iasi zal naar verwachting maandagochtend 25 mei zijn. Ze gaan eerst vracht lossen bij Elles en daarna bij Erica (in het nieuwe zorgcentrum.) De oplegger heeft een inhoud van 100 kubieke meter.

Bij Elles worden ongeveer 148 rugzakken voor kinderen die in september weer naar school kunnen geleverd. Wat zullen ze daarmee blij zijn. Bedankt trouwe supporters van dit werk! In de vrachtwagen zit ook een nieuwe trampoline voor de kinderboerderij. Een tienerbed (hoogslaper) en een schommel en kleine trampoline, ook schrijfspullen voor een schooltje in Boijla.

Voor Erica leveren ze 35 bedden met matrassen waarvan een aantal hoog/laag bedden. Ook dekens /lakens/ handdoeken en incontinentiemateriaal zal daar uitgeladen worden en kasten/bijzettafels/stoelen en tafels. Ook zal Erica blij zijn met een aggregaat, want wanneer de verlichting uitvalt zal er dan noodverlichting voor de bewoners van het zorgcentrum.

super bedankt trouwe achterban!

Pin It on Pinterest

Share This